Serena Apartments - Rezervari
Telefon: +4031 71 01 507
GrupoLAR

Serena Apartments - Electa
 

Echipa

 

Grupo Lar este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Spania, avand o experienta de 35 ani si o prezenta in 8 tari: Romania, Ungaria, Polonia, Germania, Franta, Portugalia, Letonia si Mexic.Compania Grupo Lar este specializata in dezvoltarea, investitia si managementul bunurilor imobiliare: resedinte principale, resedinte secundare, centre comerciale, birouri si parcuri industriale.
Grupul financiar american Morgan Stanley este unul dintre cei mai importanti actionari ai Grupo Lar cu 25% din actiuni, demonstrand soliditatea financiara a companiei.

in Europa Centrala si de Est, Grupo Lar are birouri si echipe profesioniste in Bucuresti, Budapesta, Varsovia si Riga, dezvoltand proiecte rezidentiale si oferind servicii unice clientilor sai.

Serena Relaxing Apartments este cel de-al doilea proiect pe piata imobiliara romaneasca, dupa succesul ansamblului Natura Residence, si va fi curand urmat de alte noi proiecte.
Daca doriti sa aflati mai multe despre proiectul Serena nu ezitati sa contactati agentul nostru exclusiv Media City la numarul +4031 71 01 507 .

MediaCity     BancPost     Serena Apartments     GrupoLar

© 2007-08 GrupoLAR. Toate drepturile rezervate. Terms and Conditions  Termeni si Conditii